(Onvervulde) kinderwens, zwangerschap en baby

Kinderwens

NEI-therapie kan een waardevolle aanvulling zijn voorafgaand aan het proberen zwanger te worden om verschillende redenen:

 • Emotionele balans: NEI-therapie richt zich op het identificeren en transformeren van diepgewortelde emoties, stress en beperkende overtuigingen die een impact kunnen hebben op jouw emotionele balans. Het helpt bij het creëren van een positieve emotionele omgeving, wat gunstig kan zijn voor conceptie en zwangerschap.
 • Stressvermindering: Stress kan een grote invloed hebben op de vruchtbaarheid. NEI-therapie kan helpen bij het verminderen van stress, het loslaten van spanningen en het creëren van innerlijke rust. Dit kan gunstig zijn voor het lichaam en de geest tijdens de periode van proberen zwanger te worden.
 • Loslaten van blokkades: Soms kunnen onbewuste emotionele blokkades of trauma’s invloed hebben op de vruchtbaarheid. NEI-therapie kan helpen bij het opsporen en loslaten van deze blokkades, waardoor de weg vrijgemaakt wordt voor een soepeler proces naar zwangerschap.
 • Verbetering van mentale helderheid: NEI-therapie kan helpen bij het verkrijgen van mentale helderheid en het omgaan met eventuele angsten of zorgen die gerelateerd zijn aan het zwanger worden. Dit kan een positieve invloed hebben op de algehele vruchtbaarheid.

Kortom, NEI-therapie biedt een holistische benadering die gericht is op het bevorderen van emotioneel welzijn en het creëren van een gunstige omgeving voor conceptie. Het kan helpen bij het voorbereiden van zowel lichaam als geest op de reis naar het ouderschap.

investment-5241253

Onvervulde kinderwens

Heb je een diep verlangen naar het ouderschap, maar lijkt de weg naar zwangerschap bezaaid met obstakels? NEI-therapie kan jou ondersteunen tijdens deze reis naar vervulling.

Soms kunnen emotionele blokkades, onverwerkte emoties of diepgewortelde angsten onbewust invloed hebben op onze vruchtbaarheid. NEI-therapie is een erg vriendelijke vorm van therapie en het kan volledig veilig ingezet worden vóór de zwangerschap. NEI-therapie biedt een veilige vorm van therapie die zich richt op het opsporen en transformeren van deze onderliggende oorzaken.

Samen gaan we aan de slag om te ontdekken wat jouw innerlijke balans verstoort en wat jou mogelijk belemmert om zwanger te worden. NEI-therapie helpt bij het opsporen van emotionele en energetische blokkades, waardoor ruimte ontstaat voor herstel en genezing.

Door het aanpakken van deze diepgewortelde emoties en beperkende overtuigingen, creëren we een omgeving van rust en harmonie om jouw reis naar het ouderschap te ondersteunen. Het is een pad van zelfontdekking en heling dat je kan helpen om emotioneel in balans te komen en de weg te openen naar het vervullen van jouw kinderwens.

dandelion-5898545

Zwangerschap

NEI-therapie kan tijdens de zwangerschap op verschillende manieren ondersteunend zijn:

 • Stressvermindering: Zwangerschap kan een tijd zijn van vreugde maar ook van zorgen en stress. NEI-therapie kan helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning, wat gunstig is voor zowel de aanstaande moeder als het ongeboren kind.
 • Emotionele ondersteuning: NEI-therapie kan helpen bij het aanpakken van eventuele angstgevoelens, onzekerheden of emotionele uitdagingen die tijdens de zwangerschap naar voren kunnen komen. Het kan een veilige ruimte bieden om met deze gevoelens om te gaan en ze te transformeren.
 • Fysiek comfort: Soms kunnen fysieke ongemakken of kwalen optreden tijdens de zwangerschap. NEI-therapie kan helpen bij het verlichten van fysieke ongemakken, zoals misselijkheid, rugpijn of slaapproblemen.
 • Voorbereiding op de bevalling: NEI-therapie kan ondersteuning bieden bij het voorbereiden van de aanstaande moeder op de bevalling. Het kan helpen bij het verminderen van angst voor de bevalling en het creëren van een meer ontspannen en positieve mindset voor dit proces.
 • Versterken van de band tussen moeder en kind: NEI-therapie kan bijdragen aan het versterken van de emotionele band tussen de aanstaande moeder en het ongeboren kind. Het kan een gevoel van verbondenheid en rust bevorderen. Bovendien maken we tijdens een NEI-Therapie consult contact met je ongeboren kindje.

NEI-therapie is een erg vriendelijke vorm van therapie en kan volledig veilig ingezet worden tijdens de zwangerschap. Het kan bijdragen aan een meer ontspannen, evenwichtige en positieve ervaring tijdens deze bijzondere fase van het leven.

Baby

NEI-therapie kan op subtiele en zachte wijze worden toegepast bij baby’s, je kunt daarbij denken aan de volgende punten:

 • Kalmeren en ontspannen: NEI-therapie kan helpen om baby’s te kalmeren en te ontspannen, vooral als ze last hebben van ongemakken zoals buikkrampjes, onrust of slaapproblemen.
 • Ondersteuning bij emotionele ongemakken: Zelfs bij pasgeborenen kunnen emotionele ongemakken voorkomen, zoals angst, onrust of moeite met het reguleren van emoties. NEI-therapie kan helpen om deze gevoelens te verzachten en te balanceren.
 • Ondersteuning bij hechting: NEI-therapie kan de band tussen ouder en baby versterken door het creëren van een harmonieuze energetische omgeving. Dit kan helpen bij het bevorderen van een veilige hechting.
 • Vermindering van spanningen en stress: Baby’s kunnen spanningen en stress ervaren, zelfs als gevolg van de geboorte of ervaringen in de eerste levensdagen. NEI-therapie kan helpen om deze spanningen te verminderen en een gevoel van welzijn te bevorderen.
 • Ondersteuning bij aanpassingen: NEI-therapie kan ondersteuning bieden bij de aanpassing aan de nieuwe omgeving, het omgaan met eventuele geboortetrauma’s en het bevorderen van rust tijdens de eerste belangrijke weken na de geboorte.
 • Lichamelijke ongemakken: Ook voor lichamelijke ongemakken kan NEI-therapie bij baby´s helpen. Je kunt daarbij denken aan de volgende klachten zoals eczeem, reflux, huilen zonder medische aanleiding, spruw en meer.

Het is belangrijk om te weten dat NEI-therapie bij baby’s vaak heel subtiel en zacht wordt toegepast. NEI-therapie kan een waardevolle aanvulling zijn op de zorg voor het welzijn van een pasgeboren baby, maar het is belangrijk om altijd advies in te winnen van medische professionals bij gezondheidsvragen over een baby.

Moeder

NEI-therapie kan waardevol zijn voor moeders die net bevallen zijn, omdat het kan helpen bij verschillende aspecten van de postpartumperiode:

 • Emotionele balans: Na de bevalling kunnen moeders een breed scala aan emoties ervaren, waaronder stemmingswisselingen, angst, overweldiging of verdriet. NEI-therapie kan helpen bij het herstellen van de emotionele balans en het verlichten van deze gevoelens.
 • Stressvermindering: NEI-therapie kan helpen bij het verminderen van stress die vaak gepaard gaat met de zorg voor een pasgeboren baby, het herstellen van de energie na de bevalling en het omgaan met de uitdagingen van het ouderschap.
 • Verwerking van geboortetrauma: Sommige moeders kunnen een traumatische bevallingservaring hebben gehad. NEI-therapie kan ondersteuning bieden bij het verwerken van geboortetrauma’s en het bevorderen van heling na een moeilijke bevalling.
 • Hormonale balans: Na de bevalling kunnen hormonen sterk fluctueren, wat kan leiden tot stemmingswisselingen en emotionele instabiliteit. NEI-therapie kan helpen bij het bevorderen van een evenwichtige hormoonhuishouding.
 • Herstel van energie en vitaliteit: Het moederschap vergt vaak veel energie. NEI-therapie kan ondersteuning bieden bij het herstellen van de energielevels en het bevorderen van een gevoel van vitaliteit en welzijn.

NEI-therapie biedt een holistische benadering die gericht is op het bevorderen van emotionele heling en het herstellen van de balans op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Het kan moeders helpen om beter om te gaan met de uitdagingen die gepaard gaan met de postpartumperiode en hen ondersteunen bij een soepel herstel na de bevalling.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over hoe NEI-therapie jou kan ondersteunen tijdens (onvervulde) kinderwens, zwangerschap en in de periode na de bevalling. Laten we samen werken aan een evenwichtige en liefdevolle start voor jou en je kindje.

PXL_20230917_111201988.PORTRAIT - kopie

Wil je samen met mij werken aan een van deze thema´s?

Boek dan nu hier je consult.