Werkwijze

Energetische Gezinstherapie/NEI therapie

Kom je voor een energetische behandeling dan is een voorgesprek niet nodig. Wanneer je bij mij komt, bespreken we wat je klacht is en wat je graag zou willen veranderen. Tijdens dit gesprek maak ik via de biotensor contact met jouw onderbewuste.

Een biotensor is een energetisch meetinstrument die de vertaalslag maakt tussen het bewustzijn en onderbewustzijn. De biotensor stuurt mij door mijn handboek met talloze werkmodellen. De biotensor geeft aan dat wat gezien moet worden. Jouw onderbewustzijn bepaalt hoe ver we kunnen gaan. Alle emoties die gevonden worden gaan we ook gelijk opruimen.

Tijdens deze sessie zit je gewoon op een fijne stoel waar je kan ontspannen. Je bepaald zelf hoeveel je wil vertellen. Dat wat jij prettig vindt is goed, het werkt zelfs zonder praten. Daarom is deze vorm van therapie ook heel geschikt voor baby´s en kinderen. 

Een sessie duurt gemiddeld 60-90 minuten.

Deze vorm van therapie kan ook op afstand via beeldbellen. Dit heeft hetzelfde resultaat. Zelfs via een foto kan ik op afstand testen. Als je hiervoor kiest bespreek ik het consult met je voor en na.

Op de pagina wat is EGT/NEI therapie vertel ik hier meer over. EGT/NEI therapie is ook heel goed te combineren met Reiki. Zie: “Wat is Reiki”.

Reiki

Wanneer je voor een Reiki behandeling komt mag je op de massagetafel komen liggen. Je krijgt naar wens een dekentje over je heen. Ik stem me af op de Reiki energie en meet je lichaam met behulp van de biotensor door. Je begint met het liggen op je rug, ik raak je op verschillende punten van je lichaam aan waar de energie zal gaan stromen. Op de plekken van je 7 hoofdchakra´s leg ik edelstenen neer die de energie versterken. Nadat de voorkant behandeld is mag je omdraaien en behandel ik de achterkant van je lichaam. Op het einde meet ik opnieuw jouw energie door met de biotensor en mochten er nog blokkades zijn haal ik die met behulp van de biotensor weg.

Een sessie duurt 60 minuten.

Meer weten over Reiki? Klik dan op onderstaande knop.

Acces Bars

Access Bars is een hands-on methode waarbij ik zachte aanrakingen toepas op 32 punten op het hoofd, die ‘Bars’ worden genoemd. Tijdens een sessie lig je comfortabel gekleed op de massagetafel met indien gewenst een zachte deken over je heen.

Deze behandeling duurt 60 minuten.

Voor meer informatie over Acces Bars zie de pagina Wat is Acces Bars.

Beroepsorganisatie & vereniging

CAR
GAT

Puur bij Brechje is aangesloten bij de Vereniging van NEI Therapeuten. Mocht je hier meer informatie over willen klik dan op het logo, dan kom je vanzelf op de website van de VVNT uit.

Tevens ben ik aangesloten bij het CAT, een beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten en voldoe hierbij aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ).

Ik val als CAT- Collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie www.gatgeschillen.nl.

Ik werk als CAT -collectief therapeut volgens de richtlijnen van de GAT -beroepscode. Voor meer informatie zie www.gatgeschillen.nl/beroepscode/.