Werkwijze

Coaching

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Dat kan in mijn praktijk, telefonisch of via beeldbellen. Het kennismakingsgesprek is gratis. Tijdens dit gesprek onderzoeken we wat je coachvraag is en of ik de juiste coach ben om jou hierbij te gaan helpen.

Een week na de kennismaking bel ik je op om te vragen of je het ziet zitten. Als dit wederzijds is maken we een afspraak voor de eerste sessie. Ik bied verschillende mogelijkheden aan, een pakket of enkele sessies. Zie tarieven.

Ik werk met verschillende tools en coach technieken.

Ik kijk naar jou, wie ben jij en wat heb je nodig. Wat is de vraag achter de vraag. Door het stellen van de juiste vragen kom je steeds een laag dieper totdat je bij de kern komt. Vanuit daar kan je gaan groeien.

Ik help je graag bij het vinden van de oorsprong. Naar het echte probleem gaan, door te voelen en op te lossen. Zodat je weer terug kan komen bij jezelf. Kijken naar wie jij bent en wat jouw aandacht verdient. Ik ben in staat een veilige omgeving te creëren door mijn natuurlijke neutraliteit. Ik geef jou de aandacht die je verdient en kijk met open mind naar elke situatie. Dit doen we in alle rust, jij mag er zijn, precies zoals je bent. Dit kan in mijn praktijk of lekker buiten tijdens een wandeling. Dit alles in overleg met jou.

Daarnaast is het ook mogelijk coaching te combineren met Reiki.
Zie: “Wat is Reiki”.

Reiki

Het is ook mogelijk een losse Reiki behandeling te boeken. Je hoeft je enkel over te geven aan de ontspanning. Het kan zijn dat door de Reiki bepaalde stukken bij je los komen. Reiki kan ingezet worden voor verschillende doeleinde.

Ik maak gebruik van een biotensor om de energie door te meten voor en na de behandeling.