Werkwijze

Energetische Gezinstherapie/NEI therapie

Kom je voor een energetische behandeling dan is een voorgesprek niet nodig. Wanneer je bij mij komt, bespreken we wat je klacht is en wat je graag zou willen veranderen. Tijdens dit gesprek maak ik via de biotensor contact met jouw onderbewuste.

Een biotensor is een energetisch meetinstrument die de vertaalslag maakt tussen het bewustzijn en onderbewustzijn. De biotensor stuurt mij door mijn handboek met talloze werkmodellen. De biotensor geeft aan dat wat gezien moet worden. Jouw onderbewustzijn bepaalt hoe ver we kunnen gaan. Alle emoties die gevonden worden gaan we ook gelijk opruimen.

Tijdens deze sessie zit je gewoon op een fijne stoel waar je kan ontspannen. Je bepaald zelf hoeveel je wil vertellen. Dat wat jij prettig vindt is goed, het werkt zelfs zonder praten. Daarom is deze vorm van therapie ook heel geschikt voor baby´s en kinderen. 

Een sessie duurt gemiddeld 60-90 minuten.

Deze vorm van therapie kan ook op afstand via beeldbellen. Dit heeft hetzelfde resultaat.

Op de pagina wat is EGT/NEI therapie vertel ik hier meer over. EGT/NEI therapie is ook heel goed te combineren met Reiki. Zie: “Wat is Reiki”.

Reiki

Het is ook mogelijk een losse Reiki behandeling te boeken. Je hoeft je enkel over te geven aan de ontspanning. Het kan zijn dat door de Reiki bepaalde stukken bij je los komen. Reiki kan ingezet worden voor verschillende doeleinden.

Ik maak gebruik van een biotensor om de energie door te meten voor en na de behandeling.

Coaching

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Dat kan in mijn praktijk, telefonisch of via beeldbellen. Het kennismakingsgesprek is gratis. Tijdens dit gesprek onderzoeken we wat je coachvraag is en of ik de juiste coach ben om jou hierbij te gaan helpen.

Een week na de kennismaking bel ik je op om te vragen of je het ziet zitten. Als dit wederzijds is maken we een afspraak voor de eerste sessie. Ik bied verschillende mogelijkheden aan, een pakket of enkele sessies. Zie tarieven.

Ik werk met verschillende tools en coach technieken.

Ik kijk naar jou, wie ben jij en wat heb je nodig. Wat is de vraag achter de vraag. Door het stellen van de juiste vragen kom je steeds een laag dieper totdat je bij de kern komt. Vanuit daar kan je gaan groeien.

Ik help je graag bij het vinden van de oorsprong. Naar het echte probleem gaan, door te voelen en op te lossen. Zodat je weer terug kan komen bij jezelf. Kijken naar wie jij bent en wat jouw aandacht verdient. Ik ben in staat een veilige omgeving te creëren door mijn natuurlijke neutraliteit. Ik geef jou de aandacht die je verdient en kijk met open mind naar elke situatie. Dit doen we in alle rust, jij mag er zijn, precies zoals je bent. Dit kan in mijn praktijk of lekker buiten tijdens een wandeling. Dit alles in overleg met jou.

Daarnaast is het ook mogelijk coaching te combineren met Reiki.
Zie: “Wat is Reiki”.

Beroepsorganisatie & vereniging

CAR
GAT

Puur bij Brechje is aangesloten bij de Vereniging van NEI Therapeuten. Mocht je hier meer informatie over willen klik dan op het logo, dan kom je vanzelf op de website van de VVNT uit.

Tevens ben ik aangesloten bij het CAT, een beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten en voldoe hierbij aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ).

Ik val als CAT- Collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie www.gatgeschillen.nl.

Ik werk als CAT -collectief therapeut volgens de richtlijnen van de GAT -beroepscode. Voor meer informatie zie www.gatgeschillen.nl/beroepscode/.